Sunar Baklavalık

Baklava, kadayıf, şerbetli tatlı çeşitleri ve su böreği için üretilen tereyağı aromalı kaliteli margarindir.

ÖZELLİKLERİ

  • Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
  • Urfa yağı lezzeti ve kokusu sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
  • Hamur katları birbirine yapışmadığı için mükemmel kabarma sağlar.
  • Tatlıların matlaşmasını önler, parlak görünümlü iştah açıcı ürünler oluşmasına yardımcı olur.
  • Su böreklerinde tereyağı aroması sayesinde mükemmel sonuç sağlar.
  • Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
  • Ürünlerin raf ömrünü uzatır
  • Kolesterol içermez.
  • Formülündeki yağ oranı minimum %99,9’dur.
  • Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.

Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)