Sunar Poğaça

Mayalı hamur uygulamalarında ve poğaça çeşitlerinde, üstün performans veren özel pastacılık margarinidir.

ÖZELLİKLERİ

  • Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
  • Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
  • Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
  • Nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
  • Esnek yapısı sayesinde hamurla kolayca bütünleşir.
  • Mayalı poğaça uygulamalarında poğaçaların yumuşak bir dokuya sahip olmasına yardımcı olur.
  • Tüm ürünlerde, görünüm ve lezzet açısından beklenilen performansı ve lezzeti verir.
  • Kolesterol içermez.
  • Formülündeki yağ oranı minimum %70’dir.
  • Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.

Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)