CSA Baklava Yağı
Baklava, kadayıf, şerbetli tatlı çeşitleri ve su böreği için üretilen tereyağı aromalı kaliteli margarindir.
ÖZELLİKLERİ
- Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
 - Urfa yağı lezzet ve kokusu sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
 - Hamur katları birbirine yapışmadığı için mükemmel kabarma sağlar.
 - Tatlıların matlaşmasını önler, parlak görünümlü iştah açıcı ürünler oluşmasına yardımcı olur.
 - Su böreklerinde tereyağı aroması sayesinde mükemmel sonuç sağlar.
 - Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
 - Ürünlerin raf ömrünü uzatır
 - Kolesterol içermez.
 - Formülündeki yağ oranı minimum %99,9’dur.
 - Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.
 
Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. (Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)
                                TR
                            
                                EN