CSA Cesta

Sıcak tüketilen milföy, kruvasan, kuru poğaça ve boyoz çeşitleri için üretilen kaliteli margarindir.

ÖZELLİKLERİ

  • Bitkisel yağlardan üretilmiştir. (Soya, Ayçiçek, Palm yağı gibi)
  • Üstün formülü sayesinde bayatlamayı geciktirir.
  • Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
  • Nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
  • Esnek yapısı sayesinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlar.
  • Merdane darbelerine dayanıklıdır. Tur verme sırasında hamuru yırtmaz.
  • Turlar arasında hamuru dinlendirmeye gerek kalmaz.
  • Yapılan börekler tüketildiğinde ağızda yağ tadı bırakmaz.
  • Hamur katları birbirine yapışmadığı için düzenli katlar oluşturarak börek çeşitler inde mükemmel kabarma sağlar.
  • Nihai ürünler, sıcak ortamda saklandığı taktirde 2-3 gün taze kalır.
  • Esnek yapısı ve gü.lü dokusu sayesinde sıcak ortamlarda kendini bırakmaz, tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermez.
  • Kolesterol içermez.
  • Formülündeki yağ oranı minimum %99,9’tür.
  • Üretim tarihinden itibaren 12 ay tazeliğini korur.

Depolama Koşulları: 18-20 °C’dir. Güneş ışığından korunmalı, kokusuz ve serin ortamda saklanmalıdır.)